dinsdag 5 april 2011

Ik vind bruin mooier

Gisteravond zat Ol in bad. Ik stond naast haar badje in onze kleine badkamer. Ik keek in de spiegel en zag een make-up-loos gezicht. Ik deed het kastje open en zag mijn kleine verzameling aan make-up staan. Ik begon te kliederen en voor ik het wist had ik een klaar-voor-een-feestje gezicht op het randje van Abba als ik eerlijk ben. Ik keek Ukkepuk aan en vroeg haar of ze het mooi vond. Een grote frons verscheen op haar gezicht, ze dacht hard na. "Nee, ik vind bruin mooier. Hier..." zei ze en gaf mij haar washandje "Haal het groen er maar af."

Wel zo makkelijk...

6 opmerkingen:

 1. Nou daar sta je dan na al die moeite.
  Heerlijk hoe kinderen kunnen reageren.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha! Tja, daar kun je het dan mee doen!

  Het valt mij trouwens op hoe ze op deze leeftijd al oog voor detail hebben..leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk kinderen! Zo recht door zee, je weet gelijk waar je aan toe bent!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!