vrijdag 27 januari 2012

Lekker Stout!

Ik kom vandaag terug van boodschappen doen. Lief was thuis met de twee dames. Olivia zit braaf op de bank en Lief probeert Milou te sussen. "Mama!" roept Ol "Leuk dat je er bent!" Ik zet de boodschappen neer en Lief komt op mij af. "She has been naughty... " fluistert lief. Ik loop de gang in om mijn jas op te hangen. Olivia loopt achter mij aan, zwaaiend met haar wijsvingertje. "Nee, nee, nee... mama je mag mijn slaapkamer niet in. Laat de deur maar dicht." zegt mijn kleine blonde meisje. "Waarom mag ik je slaapkamer niet in?" vraag ik haar. "Ik wil dat je blij blijft!" zegt Ollebol met een grote grijns op haar gezicht. Ik kijk Lief vragend aan. "She took ALL her clothes out off her closet and they are spread over the floor..." vertelde Lief. Ik kijk naar Olivia die meteen tegen mij zegt: "Blijf maar hier dan blijf je blij"..... Ik ben nog maar niet naar haar kamertje gegaan, Lief had het onder controle zei hij....

en vanmorgen..... liep ik even naar de keuken met Milou op mijn arm. De telefoon ging, ik nam op en liep weer de woonkamer in. Ollebol zat op de vensterbank en snoot haar neus IN haar hand en smeerde de inhoud van haar handje op het raam! Vol verbazing bekeek ik dit smerige tafereel. Toen ik haar tot de orde riep en haar vertelde dat dat echt heel smerig was, keek Ol mij aan en zei.. "Oh dat weet ik wel Mam...."

Ik heb Ol net naar bed gebracht en o wat een ravage op haar kamertje.... Morgen nieuwe dag, schone lei!

7 opmerkingen:

 1. Hehe, ik kan reageren!! Nog van harte proficiat met de geboorte van Milou!!
  Hoor je vaak, die stoute periodes bij een nieuw broertje of zusje..vooral tijdens het voeden, haha! Heel veel succes met jullie stoute meisje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hehe, ik kan reageren!! Nog van harte proficiat met de geboorte van Milou!!
  Hoor je vaak, die stoute periodes bij een nieuw broertje of zusje..vooral tijdens het voeden, haha! Heel veel succes met jullie stoute meisje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gadsie... haha. Tja, hoort er vrees ik wel een beetje bij ;-) Succes met je deugniet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaaai, dat is niet altijd leuk...wel grappig om te lezen (sorry)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahahaha bleh! Maar zoooo leuk om te lezen, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!