maandag 27 december 2010

Bella is niet meer....

Vrolijke berichten: dat had ik beloofd en dat was ik ook echt van plan. Echter kwam ik vanmorgen de woonkamer binnen en trof onze lieve Bella op de bodem van haar aquarium aan.... Lief is naar kantoor en nu moet ik beslissen: vertel ik mijn peutertje van twee dat Bella er niet meer is? Of vervang ik Bella voor een vis die heel erg op Bella lijkt? Lief zou kiezen voor optie twee, maar ik denk dat ik toch iets zou zeggen tegen ukkepuk. Ik kan mij nog herinneren dat onze vissen vroeger door mijn moeder via het toilet terug naar de zee werden gebracht. Vond ik heel onwaarschijnlijk en ook nooit echt een troost. Hoe gaan we dit aanpakken? Iemand een tip?

2 opmerkingen:

  1. Ik zou het gewoon vertellen, en dan samen de vis begraven of door het toilet spoelen (deed ik ook met de vissen en de jongens vonden dat wel passen geloof ik) dan heeft het een plekje. En zo met huisdieren leren ze toch in het klein hoe het in het "echte leven" soms gaat. Succes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toen zoon ook ong 2 was ging onze poes dood (ziek, dierenarts, spuitje, bah niet leuk) en toen hebben we ook evrteld dat hij dood was/ naar poezenbroertje in de hemel etc.

    Sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!