zaterdag 27 maart 2010

Werkpaardje

Zo had ik een verre oom geregeld die volgende week mijn vriend zou komen helpen met het plaatsen van een hek (van ca. 11 meter) in onze tuin. Zo'n groot hek waar je, zelfs wanneer je op je tenen staat, niet overheen kan kijken. Zo'n hek met grote palen die ruim 90 cm de grond in moeten en die een voetenbad van cement nodig hebben. Zo'n hek waar je hulp voor nodig hebt.... Dus ik heb alles besteld en donderdag bij ons laten bezorgen zodat de heren volgende week aan de slag zouden kunnen. Mijn vriend kwam echter op het geniale plan om vast met de grondboor de gaten te boren voor de palen. Dat zou weer tijd schelen volgende week. Vrijdagochtend begon hij met het maken van de gaten. Hij heeft even pauze gehad om naar het afzwemmen van Olivia te kijken. Maar aan het einde van de dag waren de gaten gegraven en......... had hij de palen in het cement gezet. Helemaal alleen (en waterpas ;-)). Tja, als dit mannetje eenmaal aan de slag gaat.... Dus vanmorgen is hij vroeg naar buiten gegaan en heeft met een beetje hulp van de buurman de panelen weten te plaatsen. Zo hadden wij voor 10 uur 's ochtends al een prachtig hek staan! Nu moet ik gauw aan de slag om andere materialen te bestellen zodat die verre oom ook wat te doen heeft..... want die oom komt en er is nog het nodige te doen in de tuin dus terug naar de planning en de winkel!

2 opmerkingen:

  1. Wat een geweldige man! Die weet tenminste van doorpakken. Die van mij zou na het eerste gat eerst een pauze hebben genomen, en na het tweede gat opnieuw enz.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, hij heeft enorm zijn best gedaan! Nu kan hij alleen niet beslissen over de rest van de tuin. Ol en ik hebben wel om een schommel gevraagd dus wij wachten af....

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!