maandag 12 april 2010

Oveh!

Vanmorgen moest ik naar de VU. Mijn laatste verstandskies moest er nu echt uit. Ik had om 09:00 uur een afspraak staan, dus zat ik om 08:00 uur al in de tram. Ik moest wat eerder komen voor het aanmaken/updaten van mijn dossier. Braaf liep ik om 08:30 uur de afdeling op en melde mij aan bij de receptie. Na het maken van de foto's werd ik in de volgende wachtkamer geplaatst. Nu ben ik niet goed in deze dingen. Ik ben zelfs heel slecht in deze dingen. Vooral met naalden heb ik een probleem. Dus toen ik om 09:10 nog in de wachtkamer zat met klamme handen, dacht ik nog: "ik kan ook gewoon naar huis gaan, die kies blijft prima zitten". Maar toen werd ik opgehaald. De vriendelijk zuster zei mij dat de dokter een spoedje had en dus iets later was. Ze bracht mij naar OK1 en de dokter zou zo komen. Twee leergierige studenten stonden vriendelijk te lachen. Het was hun eerste keer in de OK. Fijn. Uiteindelijk kwam een vriendelijke dokter binnen. Verdoofde mijn kaak, wang, tong en lippen door middel van twee injecties. Dat was geen pretje. Vervolgens een groot laken over mij heen met alleen een gat voor mijn mond. Een half uur later stond ik buiten te wachten op te tram: een verstandskies armer, twee hechtingen rijker. Rond 14:00 uur was de verdoving uitgewerkt, jammer maar helaas. Ollebol heeft mijn wang al een kusje gegeven en zei toen: "oveh!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!