dinsdag 20 april 2010

Weer bijna 'normaal'

Wang is weer geslonken en ziet er weer bijna normaal uit, behalve als ik lach dan zie je het nog een beetje. Maar mag niet klagen, gaat al een stuk beter. Het was even stil, moest het allemaal even laten bezinken. We wachten op het moment op een afspraak bij het AMC voor Ollebol. Zal allemaal wel loslopen, maar heeft ons toch even uit evenwicht gebracht.

Vorige week tot overmaat van ramp geprobeerd voor Ol een eigen paspoort aan te vragen. Vrijdagochtend naar de fotoboer. Van Ol een pasfoto laten maken. Duurde even, maar uiteindelijk zat ze stil en hadden we een goede foto. Ik moest ook nog op de foto, mijn rijbewijs ligt in twee├źn.... vraag niet hoe dat gebeurd is, het was gewoon zo. Ik moest toch naar het stadsdeelkantoor dus kon net zo goed even die van mij laten vervangen. Dus nu heb ik straks een nieuw rijbewijs met een bolle wang... Na het maken van de foto's zijn we naar het stadsdeelkantoor gelopen. Bij de balie zijn de foto's goedgekeurd en heeft de dame ons een nummertje gegeven. Ik zat een dik half uur te wachten met een iet wat onrustig kind in de buggy toen mijn telefoon ging. De huisarts, over Ol. Kon wel dacht ik, maar toen we nog maar net in gesprek waren was ik aan de beurt. Onhandig hing ik de telefoon op, met een heleboel ge-sorry. Eenmaal bij de balie bleek Ol haar foto toch niet goed te zijn. Wat denk je? Mijn kind is te wit voor een witte achtergrond! Ze zou een vlek worden.... dus ik weer terug naar de fotoboer en weer een nieuwe foto laten maken, met een grijze achtergrond. Arme Ol was zo gaar van het opzitten voor de foto, wachten in het stadsdeelkantoor en weer opzitten dat ik besloot niet meer terug te gaan. Dat paspoort kan nog wel even wachten. We zijn lekker gaan zwemmen!

1 opmerking:

  1. Wat fijn dat je kaak alweer lekker opknapt !! Ik snap best dat je even van de leg bent over die doorverwijzing en hopelijk valt het allemaal mee :-) En die paspoort foto's , vreselijk ....mijn dochter staat de komende jaren hard wenend in mijn paspoort :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!