zaterdag 7 augustus 2010

Award!

Heb ik zomaar een Award van haar gekregen!


En nu is het de bedoeling dat ik vijf weetjes over mijzelf met jullie ga delen die ik nog niet eerder gedeeld heb. Nou dat is nog niet zo eenvoudig, maar daar gaan we:

1) Ik lach heel veel. Ik lach als ik iets grappig vind en als ik heel hard moet lachen rollen de tranen altijd over mijn wangen. Ik lach ook als ik zenuwachtig ben of als ik iets moet doen dat ik heel erg eng vind. Het gebeurt mij wel eens dat iemand mij een heel naar verhaal vertelt en dat ik dat griezelig vind maar dus ga lachen, heel genant.
2) Lief en ik hebben elkaar tien jaar geleden in een café ontmoet. Op een zondagmiddag ging ik theedrinken met een vriendin en hij zat achter ons aan een tafeltje met een collega. We raakte aan de praat en bleven praten. Het duurde echter drie jaar voordat er een relatie ontstond. In 2006 heeft hij mij ten huwlijk gevraagd, maar we zijn nooit getrouwd.
3) Ik ben heel slecht in het zien van bloed, op tv of in het echt. Programma's over operaties zijn niet aan mij besteed maar als het om een noodsituatie gaat zal ik doen wat ik moet doen (zo is gebleken) en als dat klaar is begin ik te gruwelen. Maar als ik een verslaving heb, dan is dat wel de (bloederige) serie Dexter. Ik kan niet wachten tot de serie weer begint. Lief had mij het derde seizoen gegeven en die heb ik in een paar avonden gekeken.
4) Ik ben dol op de geur van boeken. Heerlijk, een beetje een stoffige papiergeur. De laatste keer dat ik een boek heb gelezen is bedroevend maar waar erg lang geleden. De laatste keer dat ik een boek heb uitgelezen was tijdens mijn zwangerschap.
5) Ik kan erg moeilijk 'nee' zeggen. Ik probeer daar beter in te worden, maar helaas dat gaat niet erg goed. Zo vroeg mijn buurvrouw aan mij om tijdens haar vakantie haar katten eten te geven. Nu ben ik vreselijk allergisch voor katten en heb ik ook helemaal niets met die beesten. Dus wilde ik zeggen dat ik misschien niet de aangewezen persoon zou zijn om haar katten liefdevol te verzorgen tijdens haar afwezigheid. Ik opende mijn mond en zei: "Tuurlijk, geen probleem. Gewoon even aaien en eten geven? Doe ik!"

Dat waren vijf punten die ik kon bedenken, had je iets anders willen weten?

Dan nu vijf dames kiezen om de Award aan door te geven, het mogen er maar vijf zijn en dat is niet veel. Ik heb gekozen voor de volgende dames: Mammalien, De Wereld volgens Joeltje , De Mama van Lisa en Emma, Annelyse en Liezelmoedertje.

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je award ! En punt 1 en 5 zijn zo herkenbaar :-) leuk om te lezen !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga voor punt nr. 4!!!! Boeken ruiken. Een heerlijke geur, een zalige bezigheid, maar ook hier weinig tijd om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank voor de adward! Ik vond het in ieder geval heel leuk om jouw punten te lezen. Punt 1 en punt 5 kan ik zo kopieren, dat geldt voor mij ook. Punt 3: ik kan ook niet tegen bloed maar heb nog nooit Dexter gezien... moet ik maar eens proberen als ik alle enthousiaste reacties zo hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zalig ! Eindelijk nog iemand gevonden die geniet van de geur van boeken !!!!

  groetjes,

  Stine

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!