dinsdag 14 september 2010

Just another rainy day...

Wat een druilerig vies weer buiten. Helemaal geen zin om ook maar even naar buiten te gaan en gelukkig was er ook geen reden voor. We hebben lekker televisie gekeken, een drumstel van pannetjes gemaakt (waren de buren vast heel erg blij mee), tekeningen gemaakt, en een grote bak popcorn gemaakt en samen opgegeten. "Wat a verrassing mammie" zei Ollebol vol geluk al starend naar een enorme bak popcorn die tussen haar beentjes stond. Terwijl Ol haar dutje deed, welke by the way steeds korter worden, ben ik even goed naar mijn nieuwe aanwinst gaan kijken. Deze stoeltjes heb ik gisteren via marktplaats gekocht. Het zijn er vier en ik ga ze proberen opnieuw te bekleden, want dat is heel erg nodig. Ik vond de rugleuning zo leuk en zal de vorderingen laten weten! Ik zal mijn oude stoelen nog maar niet meteen op marktplaats zetten.....
Nu nog even met Ol de stickers op de spiegel plakken. Een oefening die we elke dag doen voor haar beentjes. Ik heb van die autoraamstickers gekocht en een krukje van Ikea. Het is een laag opstapje. Ol zit op de het krukje en kiest een sticker uit een plakt die dan hoog op de spiegel. We doen het met 15 stickers en ze vindt het feest. "Mij krukketje! Stickers plakken!" Ze kan er geen genoeg van krijgen. Ze zou het spelletje keer op keer willen spelen, maar dat redden haar beentjes niet. Gisteren was mijn broertje hier en hadden we een zak witte chocotoffs gekocht.... die is vandaag ook een stuk leger geworden. Ollie wilde ook wel eentje: "Nee, liefje is mama's lekkers..." Heel oneerlijk, ik weet het, maar ik voelde mij al schuldig genoeg dat ik ze zat te eten. Helemaal toen lief vanaf kantoor belde en ik net een grote chocotoff in mijn mond had gestopt, ik beantwoorde de telefoon: "hawo how aw you?" "Uh are you oke?" "Yeah, just eating a chocotoff" "Ohh busted...."

5 opmerkingen:

 1. Gelukkig vind ze de oefeningen leuk ;-) En leuk stoeltje ik ben benieuwd naar het resultaat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie stoeltjes!!

  Witte chocotofs.. hmh... dat soort dingen kun je me beter niet vertellen, nu moet ik morgen naar de winkel... mmmm

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel smart bedacht van dat krukje!
  Hier doen de heren het met Rupsje Nooitgenoeg raamstickers: extra hoog plakken zodat de jongste er niet bijkomt (die eet ze op...)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben al een tijdje op zoek naar die ouderwetse raamstikkers. Kun je mij vertellen waar je ze gekocht hebt?

  Groetjes Wieteke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Wieteke,

  De stickers zijn van het merk SES. Ik heb ze bij een speelgoedwinkeltje in de stad gekocht, maar heb ze ook gewoon bij Intertoys zien liggen! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!