zondag 20 maart 2011

Na regen....


Dus ik wacht op de zon en zie af en toe de stralen komen. Ik voel de warmte op mijn huid en probeer de zorgen te vergeten. Ik heb mij helemaal ondergedompeld in de fotografie en ga morgen een paar dagen met ukkepuk met de trein naar een vriendin in Duitsland. 'Leuke dingen' zijn nog belangrijker geworden hier in huis. Maar wanneer ik terug uit Duitsland kom, ga ik inpakken. De kogel is door de kerk: we gaan verhuizen! Dat wil zeggen: we willen hier weg. Dus we gaan opruimen, inpakken en sorteren. Als het huis op orde is, moet het huis verkocht worden. Waar gaan we heen als het huis verkocht is? Ergens tussen Alkmaar en Amsterdam.... in een leuk huisje met een tuintje.. maar als het huisje er nog niet is, gaan we een tijdje in Bergen wonen. Thuis is waar lief en ukkepuk zijn, dus een thuis hebben we gauw gevonden.

2 opmerkingen:

  1. fijne dagen in Duitsland en voor daarna succes met inpakken, huis verkopen en wat leuks vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat word dus een drukke tijd. Ik hoop dat je snel een leuk stekje zult vinden

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!