dinsdag 1 maart 2011

Ik heb je gemist....

Deze vier woorden worden hier veel uitgesproken. Olivia spreekt ze uit op de juiste momenten maar ook wanneer ze haar favoriete stift weer in haar etui vindt. Ze drukt haar viltstift dan tegen zich aan en wiegt de viltstift in haar armpjes en zucht:"Ik heb je gemist..." Als ik naar mijn cursus ben geweest en haar na de middagdut uit haar bedje haal, slaat ze haar armen om mijn nek en zegt: "Ik heb je gemist mama, je was naar school.... ik heb je gemist." Wanneer ze haar Opa of Oma ziet, komt ze knuffelen en zegt ze: "Ik heb je gemist". Vanmorgen liepen we naar muziekles. Ik vroeg haar of ze graag naar muziekles wilde waarop ze antwoordde: "Ik heb muziekles zo gemist, ik heb juf gemist en de sambaballen en de instrumenten..."

Heerlijk zoals ze zich kan uitdrukken. Ik was even zonder Alle Dagen Mama en ik wil graag zeggen: Ik heb je gemist....

3 opmerkingen:

  1. Oh zo mooi en lief! Die momenten zou je in een doosje willen kunnen steken hé?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi stukje :-) zo lief hoe die peutertjes zich uitdrukken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb jou ook gemist! Gelukkig ben je er weer.. Wat kunnen ze toch (ook) verschrikkelijk lief zijn, hè!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!