donderdag 11 februari 2010

"Daddy Mooi....?"

Ja, een nieuwe mijlpaal! Ollebol gaat korte zinnetjes maken! Niet alleen een kort zinnetje dat ik steeds zeg en zij klakkeloos overneemt, zoals "kom mee". Dat had ze al gauw door. Nee, Ol heeft heel bewust dit korte zinnetje (bestaande uit twee woorden) uitgesproken. Mijn vriend kwam uit de badkamer lopen en liep naar zijn kledingkast. Ol en ik zaten samen in bed en keken naar hem. Hij deed een shirt aan en zijn broek en Ol keek naar haar papa en keek vervolgens naar mij en zei: "Daddy mooi...?" Ik moest vreselijk lachen en zei tegen haar: "Ja, papa is heel mooi." Mijn vriend smolt voor haar en vond het jammer dat hij aan het werk moest. Gaf haar een dikke knuf en moest toen echt de deur uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!