zaterdag 13 februari 2010

HELP......iemand?

Een blog moet natuurlijk vol met leuke dingen staan, maar vandaag is niet zo'n dag. Ik kan even niet meer, ben even helemaal op. Ollebol slaapt weer vreselijk slecht en dat heeft ze altijd wel gedaan maar nu toch wel heel erg slecht. Daarbij wil ze alleen bij mij zijn als ze wakker wordt. Mijn vriend kan haar niet meer sussen. Als ik dan 's nachts tussen kwart over drie en half vijf op ben en om half acht begint de dag weer, dan ben ik even stuk. Zo zijn onze nachten gegaan de laatste tijd en nu zit ik er helemaal doorheen. Ik heb van alles geprobeerd, nieuwe papjes, andere melk, iets later naar bed, iets korter overdag slapen. Niets werkt. Het lijkt ook niet uit te maken of ze een half uurtje overdag slaapt of anderhalf uur.

Heeft iemand een idee? Een tip? Alsjeblieft, dat zou heel welkom zijn.

Vandaag kon ik alleen maar huilen. Om alles. Niet waar Ol bij is natuurlijk. Ik weet ook wel dat er vast nog vele andere ouders zo zitten en dat het een fase is (die dan al wel 14 maanden duurt) en dat ze straks lekker door zal slapen, maar daar heb ik nu even niets aan. Ik weet ook dat bijna al mijn zinnen in deze log met "ik" beginnen en dat het nu niet om mij gaat....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!