maandag 1 februari 2010

Kloddertje hier....

En zo kan ik eindeloos bezig zijn....maar langzaam wordt het te veel om in de kamer van Ol op te hangen. Gisteravond ben ik aan het vogeltje begonnen. Met een schuin oog keek ik naar de televisie en voor ik het wist was het weer half twaalf. Dat is dan weer jammer, vooral omdat Ollebol nog steeds 's nachts niet doorslaapt. Wanneer Ol eindelijk slaapt (half negen) ruim ik het huis een beetje op en wil ik altijd nog even wat televisie kijken of iets voor mijzelf doen. Om tien uur naar bed, dat zit er bijna nooit in. Eigen schuld hoor, ik wil te veel doen. Maar wanneer die kleine meid om twee uur zich weer meldt, neem ik mij iedere keer weer voor om morgen toch echt op tijd naar bed te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!