dinsdag 1 juni 2010

Tuin & Zo

Deze tegels worden het! Gisteren en vandaag zijn Ol en ik naarstig op pad gegaan, op zoek naar tegels..... vreselijk saai maar o zo leuk als de tuin af is. Misschien weet je nog dat lief de schutting had opgezet.... en toen gebeurde er niets meer, lief had het te druk. Nu is er een tuinman ingeschakeld en die gaat, als alles goed gaat, over twee weken aan de slag met onze tuin. Helaas komt er geen gras, dat gaat niet in onze tuin zo zegt de tuinman, dus een schommel op het terras! Het wordt nog een heel gedoe. Foto's zullen absoluut volgen!
Afgelopen weekend was mijn (half)zusje jarig, ze werd 16. Ze wilde haar verjaardag alleen met ons, haar ouders en mijn broer en zijn partner vieren. Voor een meisje van 16 heel bijzonder leek mij. Ik dacht dat ze het liever met vrienden zou willen vieren, maar nee. We hebben heerlijk gegeten en gedronken, mijn moeder had een hele tafel vol lekkernijen. Lief en ik konden blijven slapen, dus konden we uk lekker laten slapen. Mijn ouders wonen in Bergen (NH), niet ver maar net vervelend als je ukkepuk wakker moet maken. We hebben vreselijk gelachen met 'Party & Co'. Wat een aanrader! Ik kwam niet meer bij toen mijn stiefvader 'skischansspringen' moest uitbeelden. Of toen lief het woord 'naaktloper' moest uitbeelden.... de tranen liepen over mijn wangen van het lachen!

1 opmerking:

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!