vrijdag 29 januari 2010

Generatie 2010

Wie heeft de eerste aflevering van Generatie 2010 gezien? Ik vond het wel smullen. Wel een beetje jammer dat het niet echt doorsnee koppels lijken te zijn. Ik betrapte mijzelf erop dat ik halverwege de eerste aflevering al mijn eigen ordinaire (voor?)oordelen op een rijtje had. Het lijkt er ook op dat van de vijf stellen er maar twee bewust zwanger zijn geworden. Niet erg representatief, of is Nederland zo onbevangen bezig? Tijdens de eerste aflevering is Dijana bevallen van een dochter en zijn bij Desiré de weeën begonnen. Om even een (voor)oordeel te delen: Micheal (de partner van Desiré) lag in de babykamer te slapen tijdens de eerste weeën. Toen de weeën erger werden en ze de verloskundige had gebeld, ging ze naar Micheal om hem te zeggen dat het erger werd en de verloskundige zo kwam. Hij draaide zich om en ging verder slapen! Wauw, niet mijn type man.... Ik weet zeker dat ik hem niet rustig had laten liggen. Wat denkt hij wel, zij staat op het punt te bevallen van ook zijn kind. Heeft vreselijke pijn, weet niet wat haar te wachten staat en had vast wel een beetje steun kunnen gebruiken en hij wil nog eventjes slapen? Ik heb mijzelf voorgenomen het (voorlopig) zo af en toe te volgen. Wie kijkt er mee?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!