dinsdag 4 mei 2010

En de week vloog weer om....

maar vandaag heel goed nieuws! We waren vorige week in het AMC met Ollebol. Voor haar looppatroon. We gingen naar binnen bij de dokter en anderhalf uur later stonden we weer buiten met de opdracht bloed af te laten nemen en een röntgenfoto te laten maken van haar linkerhandje. We gingen naar binnen voor haar looppatroon en kwamen buiten met testen voor spierziekten, schildklier en hormoonspiegel. Versuft liepen we het ziekenhuis uit met een schreeuwend meisje op de arm, hysterisch nadat er bloed bij haar was afgenomen. Een week hebben we moeten wachten en nu kregen we vandaag een belletje: geen spierziekten of schildklieraandoening en de gegevens uit het lab zijn nog niet terug wat betreft haar hormoonspiegel maar de foto geeft bijna zekerheid dat het in orde zal zijn. We hoeven ons geen zorgen te maken, zo zei de dokter. Heerlijk.... nog even de laatste test afwachten maar dat zal wel goed gaan. Dus terug naar de fysio!

Koninginnendag zijn we naar het Vondelpark gegaan. Vanuit het Vondelpark gelopen naar de Beethovenstraat en weer terug naar huis. We waren best vroeg en hebben een hele mooie fisher-price auto weten te scoren. Eentje met muziekjes en waar drie little people in kunnen zitten. Ook een zeemeerminnenpakje voor de verkleedkist en een knikkerbaan voor autootjes. We hebben vrienden opgezocht in het Vondelpark en ook de tantes waren er, bij Opa en Opa geluncht en nog een rondje gelopen. Was ondanks de regen een hele gezellige dag.

Morgen moet ik weer naar de VU voor een controle. Ik was namelijk zaterdag op de eerste hulp met een ontstoken kaak. Ze hebben een paar weken geleden mijn verstandskies getrokken en die is dus helaas gaan ontsteken. Weer een hele dikke een hele pijnlijke wang. De arts wil mij morgen weer zien, maar ook dat gaat al veel beter. Als je zo tweeëneenhalf uur op de eerste hulp zit, de dag na koninginnendag, krijg je heel wat te zien. Een hoop mensen kwamen hinkelend binnen en vertrokken of in het gips of in het verband. De krukken waren rond 14:00 uur al op dus ook dan gingen ze hinkelend weer de deur uit. Mensen met een kater van de nacht ervoor en kinderen in sportkleding. Een drukke en zeer gemengde wachtkamer. Voldoende te zien en te horen...

1 opmerking:

  1. Wat fijn dat alles goed is met je meisje !! En wat vervelend van je kaak ik hoop dat het gauw opknapt !!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!