dinsdag 18 mei 2010

Fiesiejo

Gisteren kwamen Nanny en Granddad pas laat uit hun kamer. Ze hadden gelukkig lekker geslapen. Zo'n logeerpartij is een goede test voor ons nieuwe Ikea slaapbank en het lijkt erop dat hij door de test komt! Nadat ze opgefrist waren zijn Nanny, Ol en ik boodschappen gaan doen terwijl mijn lief en zijn vader de auto in de P+R Parking Sloterdijk gingen zetten. Een absolute uitkomst die garage. Vier dagen achtereen voor €6,- per dag en een gratis OV-kaartje.... dat is heel wat goedkoper dan hier voor de deur laten staan! Na de lunch zijn Nanny en ik naar de negen straatjes gelopen, samen met Ol in de wagen. Ollebol viel al gauw in slaap en wij hebben rustig kunnen wandelen. 's Avonds ben ik naar mijn broertje gegaan, die was jarig. Hij had een super lekkere taart zelf (?!) gebakken. Was heerlijk, met frambozen en spijs en een heleboel dingen die niet goed voor je zijn maar o zo lekker. En natuurlijk met een lekkere toef slagroom. Gelukkig is het 25 minuten fietsen naar zijn huis en 25 minuten terug, niet dat dat ook maar iets van die taart afsnoept maar het idee is er...
Vanmorgen zijn we naar muziekles gegaan, samen met Nanny. Ol heeft heerlijk gedanst met haar vriendje en flink kabaal weten te maken met een aantal bellen. Na de muziek thuis een lunch voorgezet met vis en daarna kon Ollebol lekker thuis een dut doen. 's Middags naar de kinderfysiotherapeut. Ol vindt dat feest, ze kwam de kamer binnen en ze zei: "Hai fiesiejo!". Ol heeft de link erg serieus genomen. Wanneer we naar fysio gaan, ziet ze altijd de therapeut. Dus de therapeut zal wel 'fysio' heten. Grappig zoals dat hersentje werkt. Vandaag moest ze over twee grote matrassen lopen, over stokjes stappen en veel bukken en strekken. Ze werkte niet altijd even goed mee, maar deed uiteindelijk wel wat er van haar gevraagd werd. Zo moest ze ballen uit een doosje pakken om een voor een via het parcours naar de andere kant van de kamer te brengen. Ol bedacht dat het veel sneller zou gaan als ze het hele doosje mee zou nemen. Na fysio lekker naar huis gefietst, Ol met haar roze helm voorop. Ze lijkt al een beetje groot te worden voor het zitje. Zou ze al toe zijn aan een nieuwe? Ik heb geen idee vanaf wanneer je ze achterop neemt. Eenmaal thuis stonden de buurvrouw en haar dochtertje op de stoep. We hebben nog even lekker voor de deur gezeten en de meisjes laten spelen.
Lief en zijn vader hebben een boekenkastje voor Ol gemaakt. Hij staat al, moet alleen nog een lik verf hebben. En dat ga ik doen zodra ik er de tijd voor heb. Vanavond lasagne gemaakt voor de familie en vroeg de slaapkamer ingedoken. Lekker de tv aan en laptop op schoot. Even tijd voor mijzelf. Ze zijn aardig maar het is wel druk zo in huis.

3 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat ze met veel plezier naar de fysio gaat !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, een nieuw boekenkastje. Wat voor kleur ga je hem verven?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @huize steen: Ja, gelukkig is het allemaal feest en geen opgave!
  @mama'ritha: zelf dacht ik turquoise met een behangetje op de achterplaat... maar de meeste stemmen gaan hier uit naar wit. Ik zal een foto maken als het af is!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!