zondag 16 mei 2010

Ik en You!

Vanmorgen stonden Ol en ik al om half negen op Schiphol. Ol keurig aangekleed met een mooi speldje in haar haar en ik nog half in mijn pyjama en ongekamd haar in een clip. We gingen Oma L. en Opa J. als verrassing ophalen. Leek mij leuk. Ze waren een weekje naar NY geweest. Het vliegtuig zou om acht uur landen dus dacht ik met mijn half negen netjes te zijn. Nou, ik had nog wel even kunnen douchen voordat we vertrokken, want ze kwamen pas om half tien met bagage en al door de deuren. Helemaal blij dat wij er waren en vrolijk om Ol te zien. Ol zette het meteen op een gillen: "Omaaah, Opaaah!". We hebben ze thuis gebracht en hebben nog een kop koffie gedronken en zijn toen naar huis gegaan. Het was inmiddels elf uur en vandaag was immers de eerste dag van de logeerpartij. Thuis nog even snel met de stofzuiger en de dweil door het huis en daarna mijzelf even gefatsoeneerd. Rond twee uur zijn mijn schoonouders aangekomen. Het ging heel erg goed met Ollebol, leve skype! Alsof ze ze iedere dag ziet zei ze: "hi nanny, new shoes...kijk". Terwijl ze met haar kleine wijsvingertje naar haar inmiddels niet meer nieuwe schoenen wijst. Ze heeft heerlijk gespeeld en tal van kadootjes in ontvangst genomen. Hyper van alle gezelligheid en aandacht ging ze met veel tegenzin naar bed vanavond.
Eerder op de avond, tijdens het eten, zat Ol in haar stoel en wees naar zichzelf en zei: "ik" en wees toen naar Nanny en zei: "you". Mijn mond viel open:"Wat goed Ollebol, knapperd!" Terwijl ik haar de hemel in prees begin ze trots te lachen. Ze wees nogmaals naar Nanny en zei: "ik" en wees nogmals naar zichzelf en ze:"you". Jammer....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!