donderdag 26 november 2009

Tijd voor jezelf


Ol was gisteren nog een beetje hangerig van de prik, maar ze leek wel vrolijk. Ze wilde alleen weer niet slapen en toen ze eindelijk in bed lag gisteravond, wilde ik even helemaal niets. We hebben de laatste aflevering van het tweede seizoen van "Dexter" gekeken en kwamen er toen achter dat het derde seizoen helaas nog niet te koop is. Jammer, moeten we nog even wachten..... Ik had gewoon naar bed moeten gaan maar ik had 's middags een leuk tentje bij Albert Heijn gekocht en wat is er leuker dan je kleine peuter verrassen? Een heel simpel tentje, maar zo rond middernacht stond ik in de woonkamer met de tent over mijn hoofd. Mijn vriend moest erg lachen om deze vertoning, maar ik was wat blij met het resultaat. Ik heb er een lekker kussen ingelegd en het voedingskussen, dat ze nog iedere dag gebruikt om lekker in te hangen. Het zag er zo gezellig uit dat ik er even in ben gaan zitten. Vanmogen heb ik ukkepuk aangekleed en naar de woonkamer laten lopen. De tent staat net achter de schuifdeuren in de eetkamer en toen ze de tent zag: "aaaaahh". Ze ging meteen in het tentje zitten en knuffelde met aap en vroeg om een boekje. Deze kleine meid is dol op haar boekjes. Daar zat ze als een prinses op de erwt, te genieten van haar plekje, haar aap en haar boekjes. Heerlijk om dan even op de grond te gaan zitten en gewoon naar haar te kijken. De rest van de dag was ze druk in de weer met speelgoed in de tent en weer uit de tent. Ze vindt de tent een succes. De tent mag voorlopig blijven.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!