maandag 18 januari 2010

Misty Monday

Een heerlijke mistige maandag. Vanmorgen zijn Ol en ik eerst naar de Westerstraat gegaan in de Jordaan, daar is op maandagochtend een markt met veel stoffen. Ik heb een mooie donker grijze velours gekocht. Ik ga een gordijn maken voor de tochtdeur. Als het heel hard waait buiten en het koud is, dan hoop ik dat mijn soon-to-be gordijn het net iets warmer zal houden hier in huis. Ik ben alleen niet erg goed met de naaimachine, maar ik ga het proberen.
Na de markt besloot ik niet naar huis te gaan, maar met Ollebol in de tram te stappen en naar Artis te gaan. Even lekker naar de olifanten, de apen en de leeuwen. Het vlinderhuis is ook altijd een succes. En vandaag was haar dag helemaal top toen er een mooie vlinder op haar mouw ging zitten. "Waaaw" zei mijn kleine blonde meisje. Na een paar uurtjes zijn we richting uitgang gelopen. Nog even langs de pinguïns en de aapjes bij de uitgang. "Zeg maar dag tegen de dieren" zei ik tegen Ol en toen we Artis uitliepen zei Ollebol: "Buhbye".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!