dinsdag 12 januari 2010

Muziekles is weer begonnen

Vanmorgen weer naar de muziekles geweest. Vorige week was weer de eerste les van het jaar. Ol en ik waren vorige keer veel te laat door de sneeuw en de trams. Beetje beschaamd kwamen we toen binnen en daarom wilde ik deze week zeker op tijd komen. De les begint altijd om tien uur en dus wilde ik vanmorgen al om kwart over negen de deur uit. Alles stond klaar om te vertrekken, ik wilde nog even mijn tanden poetsen. Snel de badkamer in en ik greep naar mijn tandenborstel. Helaas greep ik ook in het scheermes van mijn lieveling. Ik had hem al meerdere malen gevraagd dat ding op te bergen na gebruik, maar dat was helaas niet aangekomen. En nu stond ik daar met een flinke snee in mijn pink en een muziekles waar ik zeker niet te laat voor wilde komen. Snel een pleister, kind in haar winteruitrusting gehesen en op naar de tram. In de tram zat ik nog stilletjes te grommen met een kloppende pink in mijn handschoen. Ik heb een vreselijke hekel aan dat scheermes, het is een ouderwets scheermes. Zo eentje waar je een plat mes in kan schuiven, een eng ding. Voor de muziekles begon nog even een schone pleister, want het zag er niet uit. De les was leuk voor Ol. Haar vriendinnetje was er ook weer na een maand op reis te zijn geweest. Voor mij ook weer gezellig om te kletsen. Ol zag haar vriendinnetje en zette het deze keer niet op een gillen, maar liep op haar af en gaf haar een dikke zoen. Haar vriendinnetje was er niet op berekend en deinsde terug. Heel grappig gezicht. En Ol? Die dook er nogmaals op om haar nu nog een knuffel geven. Tijdens de les een hoop gedanst, gezongen en muziek gemaakt. Ol ging weer op de gitaar af van de juf. De juf zong een liedje over meneer Nilsson van Pipi. Erg lief slaapliedje. Na de muziekles zijn we naar Oma L gegaan voor koffie en een lunch. Mijn vriendin en haar dochter zijn met ons meegegaan. Ze was in Canada geweest, bij haar schoonouders op bezoek. Gelukkig voor mij had ze ook nog even tijd om naar de Gap te gaan. Ik had een lief jack voor Ollebol gezien en die heeft ze voor mij meegenomen. Staat ukkepuk zo lief. Zelf vond ze het ook erg mooi, ze wilde het jasje steeds aan en ging dan voor de spiegel staan.

Morgen heb ik met mijn vriendin afgesproken die vorige maand is bevallen. Even samen door het Vondelpark lopen en over onze kinderen praten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!