maandag 25 januari 2010

Ziek

En ja, ook wij zijn ziek geworden. Zaterdag op zondag was een hele drukke nacht voor ons. Mijn vriend was ziek, ik was ziek en Ollebol lag er ook heel zielig bij. Wij krabbelen al aardig op maar Ol is nog niet lekker. Ze doet haar best vrolijk te zijn, maar loopt ook veel met haar zieltje onder haar arm. Wanneer de ik de muziek aanzet en vraag of ze met mij wil dansen, strekt ze haar armpjes en zegt ze: "op". Dan draaien we samen rondjes door de kamer tot we duizelig worden en dan ploffen we op de bank. Wanneer ik een huisje bouw van Duplo wil Ollebol hem afbreken. Vanmorgen maakte ik het bed op en stond ze naast het bed om de wind in haar haren te voelen wanneer ik het dekbed opschud. Dat vindt ze heerlijk. Het lijkt wel of ze daar naar uitkijkt, het is bijna een ritueeltje geworden. Ik zeg dan: "een, twee, hupsakee" en Ol staat vol verwachting aan de rand van het bed met een grote glimlach. Ze probeert ook "hupsakee" te zeggen, dat ik nog wel moeilijk. Tot nu toe bestaan de worden die ze kan uitspreken uit maximaal twee letergepen, drie lettergrepen lijken nog net wat te moeilijk voor haar. Grappig hoe dat in zo'n klein mensen gaat. Zou er een strikte volgorde zijn? Een logopedist zou vast een mooi antwoord hebben op deze vraag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!