vrijdag 9 juli 2010

Give Away !!

Dit is alweer mijn 100ste post en om dit te vieren heb ik een nieuwe lay-out en wilde ik ook eens mee gaan doen aan een 'Give Away'. Ik heb op mijn favoriete plekje gezeten en er goed over na kunnen denken. Iets voor de mama's en iets voor de zomer en dit is het geworden:
Dus dames laat een reactie achter en laat daarin weten waar of wanneer je deze ketting zou willen dragen en op 19 juli a.s. trekken we naar goed gebruik een naam uit de schaal en wie weet mag jij de zomer in met een nieuwe ketting! Trouwe volgers tellen dubbel!

7 opmerkingen:

 1. Ha leuk een GiveAway !! En natuurlijk doe ik mee, er komen vast nog genoeg zomerse dagen waarop ik de ketting kan dragen :-) Ik zet ook wel even een linkje op mijn blog !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige ketting! En de zomer is nog maar net begonnen ... Dus ja, wil ook wel mee doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is echt heel mooi en heel zomers! Veel plezier met je give away en gefeliciteerd met je 100ste blog. Ik ga nu mijn 200ste plaatsen. Lieve groetjes van de mama van Lisa en Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie ketting! Gefeliciteerd met je 100ste blog! Ik doe ook graag mee. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik ben vandaag je nieuwe blogger geworden..
  en doe nog heel graag mee met deze mooie give away.
  prachtige ketting, zo zomers..
  fijne dag vandaag Cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een beetje laat, maar hier ben ik dan (je weet wel, 13-jarigen + Ukjes = chronische vermoeidheid).... en complimenten meid, een héél mooie Give Away!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig die ketting. Ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!