dinsdag 27 juli 2010

Gezellige Puber

Het is weer rustig in huis, dat wil zeggen we zijn weer met z'n drietjes. Het was leuk met die lieve puber. Ze is een met haar laptop, met luide muziek en haar mobieltje maar wanneer ze niet smst, chat of naar gejengel luistert is ze vreselijk gezellig. Tantetje is gisteren naar huis gegaan, ze was wat langer gebleven gewoon voor de leuk. Ol heeft genoten en haar 16-jarige tante stiekem ook. Ze hebben samen aan de grote tafel gezeten en ieder een mooi schilderij met vingerverf gemaakt. "Uhh, hoe doe je dat? Dat heb ik nog nooit gedaan hoor....." begon ons tantetje vlak voor de vingerverfsessie maar al gauw zaten zij en Ollebol tot hun ellebogen in de verf. Zaterdag is lief thuis bij Ol gebleven zodat ik samen met mijn zusje de stad in zou kunnen. Na haar eindeloze douche konden we gaan. Samen op de fiets. We fietsen door de negen straatjes naar het Spui. Samen de H&M, de Hema, Sissy-boy en Esprit. Ook wilde ik graag naar 'Eenvoud' dat is een klein zilversmidje op de Prinsengracht. Ik had van mijn moeder en enveloppe gekregen voor mijn verjaardag met de opdracht iets voor mijzelf te kopen. Ik wilde mooie oorbellen, dat leek mij echt een kadootje voor mijzelf. En deze zijn met geworden! 's Avonds ben ik de kralenbakken weer ingedoken om een bedank voor mijn moeder te maken. Zus heeft de bovenste kralen uitgekozen en tijdens een film heb ik de ketting op de bank kunnen maken met hulp van zus die de kralen op volgorde kon aangeven. Ik had de smaak weer te pakken na het maken van de Give Away, weer lekker fröbelen. Maandag kwam mijn moeder mijn zusje halen en zijn we nog even samen naar Artis gegaan. Even naar de kleine Giraffe gekeken en de baby's van de zeeleeuwen. En Ol? Die wilde natuurlijk naar de vlinders, de leeuwen, de krokodillen, de olifanten en de aapjes.

2 opmerkingen:

  1. Wel heel gezellig zo je zusje te logeren zeg !! En mooie oorbellen heb je uitgekozen hoor. En je moeder was vast heel blij met die mooie ketting !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tra-la-la-la-la-la...*zong-zei-met-Give-Away-om-haar-nek* ;)
    Gezellig hoor, zo'n zussie in huis...

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!