donderdag 22 juli 2010

Gobsmacked

Is het slim? Is het raar? Is het stout? Is het grappig? Is het vreemd? Wat moet je er nou van vinden wanneer je kind nog geen 22 maanden oud vanuit de tuin je roept bij je voornaam en verdergaat op dringende toon: "Dinner Please..." Wat moet ik daar nou van vinden? En vervolgens zegt ze: "Pasta please, dinner please".

Ik kon even niet heel snel reageren, had ook eerst niet zo een twee drie een idee wat ik daar van moest vinden. Beetje mond vol tanden, gobsmacked zou je kunnen zeggen. Tot ik besloot: ze zegt tenminste 'please' dus ben ik aan het koken geslagen.... pasta dan maar.

En toen het tijd was voor bed zei ik tegen Ollebol: "Liefje, tijd voor bed. We gaan je lekker klaarmaken om naar bedje te gaan". Ol reageerde met: "Eerst op de eland, dan slapen!"..... zucht....het grote onderhandelen is begonnen....

4 opmerkingen:

 1. Grote Genade....!!! Is die van jou daar ook mee begonnen?!?!?! Ik vroeg me dus af waar mijn Uk dat "Please...???" dus op heeft gepikt. Na lang zoeken heb ik het antwoord: DORA!!!!!
  Bij de weg...de envelop is binnen hoor!!! Duizend maal bedankt, ik vind hem echt prachtig!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihihi ik kan er nog wel om lachen ;-) (over 12 jaar is het veel erger ;-)) Ik vind het ook altijd grappig dat als een van de oppaskinderen er is, en hij noemt me bij mijn naam mijn dochter dat daarna ook doet. Klinkt wel snoezig altijd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel leuk voor eventjes. Dan sta je echt even met open mond lijkt me. Zo van hèèè?

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!