zaterdag 24 juli 2010

Tantetje

Poeh poeh wat ben ik moe. Ben gisteravond pas om 01:00 uur gaan slapen, werd om half drie wakker en om vijf uur en toen om kwart voor acht om de dag te beginnen. Mijn zusje logeert hier. Super lieve meid en puber. Ze is gisteren gekomen en Ol was door het dolle heen. Ze is helemaal gek op haar tantetje. We zijn gaan zwemmen in het Marnixbad en hebben daar op krokodillen gedreven en golven overwonnen. Groot feest onder de douche bij het zwembad, want Ol wist bijna alle douches aan te zetten en van de ene naar de andere te rennen. Tijdens de dut van Ol zijn we naar de Kinkerstraat gelopen en heeft zusje een nieuwe schoolagenda gekocht. Moesten we even naar de Free Record Shop voor de DVD's wat eindeloos duurde, maar bleek later met goede reden: "Die jongen die daar werkt heeft zulke mooie ogen..!"
's Avonds hebben we naar 'Sex in the City te movie' gekeken en nog een tijdje zitten kletsen met een pot thee. Toen het tijd was om te gaan slapen, had zusje moeite met haar slaapplaats. Wij hebben de logeerkamer/werkkamer achterin de tuin. Het is een lekker plekje met verwarming, dubbel glas en een heerlijk bedje maar het was te ver bij ons vandaan. Mijn stoere puber zusje veranderde in een klein meisje en lief bood haar zijn plek in ons bed aan. Maar daar kwam de stoere meid weer boven en ze besloot het te proberen, maar met de babyfoon op haar kamer en de andere naast mijn bed. Soms lijken ze zo groot en zijn dan toch zo klein.
Vanmorgen ging Ol meteen op zoek naar haar tante, die nog lekker lag te slapen. Dus moest ze het nog even met mij doen. Torens bouwen en een boekje lezen. Om kwart over tien mocht Ol mijn zusje wakker gaan maken. Ik liep met twee koppen koffie achter Ol aan om het tantetje te helpen bij het wakkerworden. Gelukkig zusje had lekker geslapen en was niet bang geweest. Vandaag stond op de planning: de stad in. Dus gaan we zo even naar het centrum, maar eerst wachten tot ze onder de douche vandaan kan komen.... het is inmiddels al half twaalf en al hebben wij er al een halve dag opzitten, voor de puber is de dag nog maar net begonnen: dus rustig aan.....

2 opmerkingen:

  1. oooojaaa..... zo was het toen ik puber was...

    ben benieuwd hoe het is om moeder te zijn van een stel pubers...

    maar leuk dat je zo goed met je zus kan opschieten, leuke tijd zo samen

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!