dinsdag 15 december 2009

De Tweede Ronde

Vanmorgen was het zover, de tweede ronde. Ol weer in de auto gezet en naar de Rai gereden voor haar tweede vaccinatie. Toen we aankwamen bleek al gauw dat het heel rustig was. Er stonden twee mannen in glitterpakken te zingen en te dansen om de wachtende mensen te vermaken, helaas (voor deze heren) ontbraken de wachtende mensen. Omdat Olivia vorige week ziek was en vanmorgen haar temperatuur nog 37,5 C was, nog even naar de informatiebalie gegaan. Daar werd meteen een thermometer in haar oor gepropt en Ol zetten het op een gillen. Arme Ol, die zagen we allebij niet aankomen. Ze was nog niet bijgekomen of ze kreeg haar prik al in haar armpje. Nog meer gehuil en ze was heel erg boos. Ik probeerde haar af te leiden door te vragen waar alle kindjes waren en of ze ook ballonnen zag. Boos en huilend liep ze in het rond en wees de kindjes aan en de ballonnen:"daaaa", snikte ze. Ik had een knuffeltje meegenomen, maar ook die was niet goedgenoeg. Een stukje fruit wilde ze wel, maar half. Eenmaal in de auto leek ze weer rustiger, maar nog steeds een beetje verdrietig. Thuis was het al gauw weer goed. Ze heeft lekker in haar tent gespeeld en met haar lego-auto door de kamer gereden. Ook deed ze eindelijk een dut tussen de middag. Die leek ze de laatste dagen niet meer te willen doen. Drie dagen lang heeft ze overdag helemaal niet geslapen. Onbegrijpelijk, ze is toch nog veel te jong om die dut over te slaan? Misschien komt het door haar kies. Ze krijgt al een kiesje en dat zal wel pijn doen. Vanavond wilde ze ook maar niet gaan slapen. Het zal ook de vaccinatie zijn, haar temperatuur ging ook omhoog. Ik heb haar een paracetamol gegeven. Morgen gaan Ollebol en ik naar Bergen aan Zee, lekker een paar dagen uitwaaien. Mijn vriend blijft in Amsterdam, hij moet werken en we krijgen de buitenschilder. De voordeur en de ramen aan de voorzijde moeten geschilderd worden en dus moeten alle ramen en de voordeur twee dagen openstaan. Dat zie ik dus niet zitten met die kleine hummel, dus wij gaan lekker samen weg. Samen naar Bergen aan Zee, lekker uitwaaien aan het strand!

1 opmerking:

  1. Tsjonge, ik kan me voorstellen dat Ol dat niet pikte van die thermometer en dan ook nog de prik erachteraan. Wat een gedoe.
    Wat heerlijk dat je er een paar dagjes tussenuit kan. Bij ons is het huis anderhalf jaar geleden buiten geschilderd (in februari). Wat was dat afzien, deuren open, kozijnen schuren, ondertussen zat ik met twee kinderen en een puppie van een paar maanden die het er helemaal niet mee eens was. Ik was toen ook graag een paar dagjes afgezwaaid met het hele spul :) En ehh, dat uitwaaien wordt misschien wel een beetje koud nu. Maar er schijnt sneeuw te komen, dus dat is natuurlijk ook heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!