vrijdag 11 december 2009

Mama's Night Out

Gisteren had ik een lekker mama-avondje gepland, gewoon lekker even weg. Ik was uitgenodigd voor een concert van Lisa Lois. Zal niet veel zijn, dacht ik, maar leuk even weg. Het was in Utrecht in Tivoli. Heel leuk klein theater en een gezellige lokatie in het centrum van Utrecht. Lisa is de winnares van de vorige X-Factor, dus ik verwachte gillende tieners. Dat was geheel niet het publiek dat er was. Het bleek voor de lancering van haar album en als afstudeerproject te zijn. Het was verrassend goed! Echt een hele goede zangeres met een enorm volume, wat een stem! Ik heb genoten van heerlijk muziek en gezellige mensen om mij heen. Mama had genoten van haar avondje uit. Toen ik om half twaalf in de auto zat op weg naar huis, ging mijn telefoon. Het was mijn vriend. Olivia was ziek. Ze had overgegeven en was heel hard aan het huilen op de achtergrond. Ik zat gelukkig al in de auto, dus alleen nog even doorrijden. Eenmaal thuis trof ik een hoopje kind aan dat huilend in de armen van een uitgeputte vader lag. Mijn vriend is onder de douche gesprongen zodra ik thuis was, hij heeft haar lading niet kunnen ontwijken.... arme man. Ze was al om een uur of negen wakker geworden en heeft toen vier keer moeten overgeven. Helaas voor mijn vriend had ze de eerste keer in zijn schoot gespuugd, de tweede keer op ons dekbed, de derde keer op de vloer en de vierde keer op zijn shirt. Dus toen ze rond half twee vannacht rustig was geworden hebben we het bed moeten verschonen, de vloer moeten schoonmaken en zijn kleding in een sopje moeten zetten. Dat was nog maar het begin van een hele lange nacht.....
Vanmorgen zag Ollebol er als een klein wit spookje uit en wij hebben een flinke dosis koffie tot ons genomen voor we konden beginnen aan de dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!