zaterdag 26 december 2009

Kerst

Kerst was heerlijk! Voor het eerst zijn we lekker thuis gebleven, met z'n drietjes onder de boom. Heerlijk eten, lekker drinken en mooie muziek. Mijn vriend heeft Kerstavond en eerste Kerstdag gekookt. Hmmm, een heerlijk gevulde kip met kastanjes, geroosterde groente en aardappeltjes. Een lekkere rode wijn en warme Christmas Pudding met vanille ijs toe. En als Ollebol in bed lag een glaasje Baileys. Wat een kado eerste Kerstdag toen we de gordijnen openden en dikke sneeuwvlokken naar beneden dwarrelden. Prachtig, een echte kerst. Vanmorgen hebben we koffie en iets lekkers aangeboden voor bezoek. Mijn vader kwam even langs en mijn tante. Mijn moeder stond al te koken voor haar bezoek van vanavond en mijn broer ging naar zijn schoonfamilie. Het was voor ons een heerlijke rustige en gezellige kerst. Meestal vliegen we van hot naar her deze dagen, maar nu dus lekker thuis. Ol genoot van het uitpakken van kadootjes. Ze was dolblij met haar kerstsok (traditie van mijn vriend) die 's ochtends vol met lekkere (gezonde) dingen zat en vol met kadootjes. Mijn vriend en ik waren in de keuken gisteren en het was erg stil in de woonkamer. Ollebol had de kadootjes voor de familie te pakken en was die lekker aan het uitpakken. "Oooh" zei ze bij het zien van de inhoud van het kadootje en legde het dan naast zich neer om de volgende uit te pakken. Toen ze weer in bed lag, heb ik alles weer ingepakt zodat we de kadootjes aan de juiste personen konden geven. Zelf heb ik een mooie grijze su├Ęde tas gekregen, een dock voor mijn IPhone en een hoesje voor mijn IPhone. Van mijn schoonfamilie hebben we een doos met lekkers per post ontvangen, we komen nu om in de chocolade en de koekjes. Vandaag heb ik de ketting afgemaakt voor een vriendin van mij. Ze is zwanger en dus is het een lange ketting geworden met een belletje. Hoop dat ze hem mooi zal vinden. Ik kreeg van haar alleen de vraag bepaalde kleuren te gebruiken, dus ik hoop dat ze hem mooi zal vinden. Ik heb geprobeerd er iets van de maken dat bij haar past. Ik maak vaker kettingen voor anderen, ik probeer de tijd te gebruiken als Ol ligt te slapen. Voor mijn lieve vriendin voor de kleine prijs van een lekkere kop koffie.

1 opmerking:

  1. Wat gaaf die ketting! Koop je je kralen bij Beadies? Ik heb daar wel eens wat kralen gekocht, net een snoepwinkel. Fijn dat je leuke dagen hebt gehad. Het is ook zo weer voorbij, nu op naar oud en nieuw! Groetjes, Marjet

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!