vrijdag 11 december 2009

Kerstboom

Het is laat, maar de boom is klaar. Ik zal er morgen wel spijt van hebben dat ik absoluut de boom vanavond wilde versieren. Ol ligt al even te slapen en ook ik had wat slaap in kunnen halen, maar soms wil je iets gewoon doen. Leuk om morgen Ol haar gezichtje te zien als ze een boom op de tafel ziet staan. Ik heb de boom maar op de eettafel gezet in verband met kleine kinderhandjes, kijken hoe dat gaat. De boom zit vol met lichtjes, kerstballen, vogeltjes en vlinders. Geen piek, ik heb nooit een piek. Vandaag een mijlpaal: de box is ook weer ingepakt!

1 opmerking:

  1. Hai,

    Ik kom hier even gluren via De Ultieme Mama Blogs Lijst =).

    Wat een leuk boompje zeg! En volgens mij ben je niet echt laat hoor, wij zetten onze boom morgen pas neer ;). Ik had het liever eerder gewild, maar nog geen tijd voor gehad. Al onze andere kerstspullen (kersthuisjes etc) staan al wel.

    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!