donderdag 31 december 2009

Gelukkig Nieuwjaar!

Voor iedereen die mijn blog leest: ik wens jullie een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2010 toe. Ik hoop dat 2010 jullie wensen uit laat komen en dat het je stoutste dromen zal overtreffen. Geniet dit nieuwe jaar en geniet van elkaar.

Het is bijna zo ver, 2010 gaat bijna van start. Nog een kleine 40 minuten. Iedereen viert dit op zijn eigen manier. De een op een groot feest of met een paar op een feestje en de ander lekker thuis. Wij zitten thuis, op de bank. Hebben een film gekeken en daarna nog wat zitten zappen. Champagne naast ons en lekkere hapjes voor ons. Ol ligt lekker te slapen, al worden de rotjes in onze tuin gegooid door de buren. Ze wordt gelukkig niet wakker. Ik zet wel haar slaapliedje steeds opnieuw aan, in de hoop dat dat helpt. Zo'n laatste avond van het jaar, hebben wij het over ons jaar gehad. Wat waren de hoogtepunten en wat waren onze mindere momenten. Wij kwamen tot de conclusie dat het een goed jaar in geweest, met af en toe een minder moment, maar dat het jaar is omgevlogen. De tijd raast aan ons voorbij nu wij Olivia bij ons hebben. Het afgelopen jaar stond geheel in het kader van onze Ollebol. Ik had per 01 januari 2009mijn baan opgezegd om voltijd mama te zijn. Het hele jaar was heerlijk, iedere dag met dat wondertje te mogen zijn. Mijn vriend kijkt naar Peter Sellers: The Pink Panther Stikes Again, een film die hij kan dromen. Om de paar minuten vraagt hij mij om dat ene stukje echt even mee te kijken, dat is echt een stukje dat ik niet mag missen.... ik ben niet zo'n Sellers fan, maar kijk dan toch even mee. Hij lacht dan terwijl hij al weet wat er gaat gebeuren en ik ga weer verder. Ik probeer te bedenken wat ik voor 2010 wil. Wat ik wil is niet veel nieuws. Ik hoop op gezondheid, geluk en liefde voor de mensen om mij heen. Ik hoop op nog een heerlijk jaar vol met verrassingen. Een jaar dat Ol weer nieuwe dingen mag leren en ontdekken. Goede voornemens zou ik moeten hebben, maar daar ben ik niet goed in. Ik drink bijna nooit, rook al jaren niet meer en zou wel wat moeten afvallen. Maar dat laatste dat komt nog wel eens, zo vlak voor de zomer of zo. Ik wil wel vasthouden aan de dingen die ik met Ol doe. Dinsdag naar muziek en vrijdag zwemmen. Tussendoor de Oma's zien en regelmatig naar het Vondelpark en de manege om de paarden te zien. Als ik een goed voornemen zou moeten hebben, dan zou dat zijn: veel leuke dingen met ukkepuk ondernemen en genieten van mijn vriend en ons gezinnetje. En wat vaker bij mijn Oma's op bezoek, die oude dames kunnen wel wat meer bezoek gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!