dinsdag 22 december 2009

Last Minute Kado Tips


Super leuke kadootjes om te geven en om te krijgen. Ja, ik heb een kado voor mijn vader gevonden: "100 Dagen In Foto's" een boek van National Geographic met 100 foto's van gebeurtenissen die de wereld veranderden, heel erg mooi boek. De "Soepkalender" is ook erg leuk, geen echte kalender maar wel 365 soeprecepten! De "Soepkalender" in combinatie met een "Chop2Pot" en het is compleet! Ik had nog nooit van een "Chop2Pot" gehoord maar dat is een snijplank die je kan vouwen om je gesneden groenten makkelijk in de pan te schuiven.... De bestelde Boxcap kwam ook vandaag binnen, ik heb voor een barok in het zwart gekozen. Alle kadootjes zijn gedaan, misschien nog een extra kadootje voor mijn vriend als ik nog iets kan bedenken.

1 opmerking:

  1. Leuke tips! Ik kan maar geen leuke dingen verzinnen voor m'n man. Vanavond gaan we misschien nog naar de Bijenkorf, wie weet zien we daar wat. Die boxcap is ook een uitvinding zeg! Heb jij ook zo'n krat op je fiets? Ik vind dat altijd zo leuk staan! Groetjes, Marjet

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reaktie! Leuk dat je er was!